Де і навіщо потрібен малий вантажний ліфт?

Ви стикалися з такими ситуаціями: кухня закладу в підвалі, а столики з відвідувачами або основний зал на першому-другому поверсі, на вулиці або терасі? Офіціантки з готовими стравами і брудним посудом метушаться по сходах, гості знемагають від очікування …

Сьогодні всі, хто мають гроші, може і хоче заплатити, вже знають, яким повинен бути сервіс. Зарубіжні поїздки зробили клієнтів вимогливими і критичними. Якщо забезпечиш тільки смачну свіжу їжу, без оперативного якісного обслуговування, клієнт піде не задоволеним.

Кухонний ліфт, ресторанний підйомник, малий вантажний ліфт – називайте це обладнання як вам завгодно, але зрозумійте: якщо приготування їжі і які очікують клієнти знаходяться на різних поверхах, вам не обійтися без цього оснащення!

Функції та особливості малого вантажного ліфта

Міні вантажний підйомник в закладах громадського харчування призначений для доставки готових страв з кухні на поверх до замовників і брудного посуду назад. Його відрізняють невеликі розміри, що дозволяють встановити підйомник навіть в уже функціонуючому будівлі.

На монтаж ресторанного ліфта потрібно приблизно 1м2 площі. Дверцята, що працюють за принципом гільйотини, відкриваються вертикально, тому не вимагають місця. Додаткова економія простору забезпечується обладнанням підйомника декількома полками.

На цих платформах можна відправляти замовлення відразу декільком клієнтам. Невеликий вантажний ліфт не тільки гармонійно вписується в стиль інтер’єру закладу, а й стає його прикрасою.

До таких ліфтів пред’являються особливі сангигиенического вимоги. Тому ми виготовляємо їх кабінки з харчової нержавіючої сталі або багатокомпонентного пластика. Вони екологічні, не вбирають запахи, не іржавіють, антибактеріальні і прості в догляді.

Достоинства кухонного лифта

Установка невеликого технічного підйомника дозволяє приховати від очей гостей готелю або клієнтів ресторану внутрішню сторону обслуговування і перевести якість сервісу на більш високий рівень.

До переваг ресторанного підйомника відносяться:

  • економія сил, засобів і часу. Страви доставляються клієнтам оперативно, зберігши необхідну температуру. Один офіціант може обслужити набагато більше і швидше гостей закладу, не потрібно наймати зайвих людей;
  • безпеку посуду і страв. Маневрування офіціантів з підносами, заповненими брудним посудом по сходинках загрожує боєм скла, кришталю і кераміки, а перенесення готових страв – втратою їх естетичного декоративного виду. У ліфті все буде цілим і бездоганним;
  • ненав’язливий сервіс. Якщо клієнти піднімаються сходами разом з офіціантами, і змушені споглядати брудний посуд або вдихати неприємні для них аромати – це моветон. Кухонний ліфт дозволить уникнути таких ситуацій, і зробить обслуговування ненав’язливим.

Для вас ми встановимо сервісний ліфт з керуючим мікропроцесором, індикатором місця вантажу і звуковим сповіщенням про доставку в ресторані, готелі, кафе, піцерії, розважальному центрі. Це обладнання додасть вашому закладу зірок і клієнтів!